top of page
AdobeStock_419694489-header-over-ons.jpg

Over ons

Renoplan Kozijnen is een vooruitstrevend bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van kunststof kozijnen en schuifpuien. Onze Schüco producten worden door een enthousiast en zeer bekwaam team volledig in eigen beheer ontworpen. Vervolgens worden ze op locatie vakkundig afgemonteerd. De kracht van ons bedrijf is dat wij naar u luisteren en met u meedenken. U hebt wensen en ideeën, wij hebben de creativiteit en de expertise om ze uit te werken.
Met gebruikmaking van de nieuwste technieken en materialen hoeven er wat ons betreft geen beperkingen meer te zijn om te realiseren wat u voor ogen heeft. Als opdrachtgever zult u ervaren dat wij korte communicatielijnen hebben, en vlot op uw wensen kunnen inspelen.

Service, kwaliteit en garantie.

Wij maken enkel gebruik van het topmerk: Schüco. Een uitstekende service en een goede nabehandeling zijn voor ons van groot belang. Omdat wij willen dat u lang en voordelig kunt genieten van uw kunststof kozijnen, geven wij bij deugdelijk onderhoud zelfs tien jaar garantie!

Online een prijsindicatie geven is voor ons best moeilijk. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de situatie in kaart te brengen en samen met u de mogelijkheden door te nemen. Onze adviseur geeft u dan uitleg over de kozijnen. Dit gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

 

Logo-2-300x108.jpg
schuco.jpg

1996

Eerste stappen in de bouw

ZZP-er

1998

Werkzaam bij verschillende bouwbedrijven als ZZP-er

2006

Kunststof kozijnen monteur

Werkzaam als kunststof kozijnen monteur bij verschillende bedrijven

Start Renoplan Kozijnen

2008

Direct aan de slag met nieuwe
kunststof kozijnen en/of schuifpuien?

Nog vragen of advies nodig?

Bedankt voor de inzending!

Tel-nr.

Email

Adres

bottom of page