top of page

Kunststof Kozijnen kosten

OP DEZE PAGINA VINDT U ALLE INFORMATIE DIE RELEVANT IS OM EEN GOED BEELD TE KRIJGEN VAN DE KOSTEN DIE ERBIJ KOMEN KIJKEN ALS U UW HUIS WIL VOORZIEN VAN NIEUWE KUNSTSTOF KOZIJNEN.

Als u overweegt om nieuwe kunststof kozijnen te laten plaatsen, dan zijn de kosten waarschijnlijk een belangrijk punt van overweging. Bij Renoplan begrijpen we dit als geen ander en beantwoorden we daarom graag de meest gestelde vragen over de kosten van kunststof kozijnen.

 

  1. Wat zijn de kosten van kunststof kozijnen?

  2. Waar hangen de kosten van kunststof kozijnen van af?

  3. Is het goedkoper om meerdere kozijnen tegelijk te laten vervangen?

  4. Zijn er manieren om te besparen op de kosten van kunststof kozijnen?

  5. Wat is de gemiddelde prijs per kozijn?

  6. Wat is de gemiddelde prijs per m² voor kunststof kozijnen?

  7. Wat zijn de bijkomende kosten voor de montage en afwerking van kunststof kozijnen?

  8. Is er verschil in prijs tussen verschillende merken kunststof kozijnen?

  9. Is het mogelijk om een prijsopgave op maat te ontvangen?

  10. Welke factoren bepalen de uiteindelijke prijs van kunststof kozijnen, inclusief montage?

1. Wat zijn de kosten van kunststof kozijnen bij Renoplan?

Bij Renoplan hanteren we een prijsrange van € 3.500 tot € 30.000 voor een gemiddelde woning met 20-25 m² isolatieglas. Dit is inclusief montage, binnen afwerking, afvoeren van sloopmaterialen en BTW. Bij ons kunt u erop rekenen dat deuren, horren en vensterbanken zijn inbegrepen. Kiest u voor HR +++ triple glas, dan liggen de gemiddelde kosten rond de € 25.000 - € 35.000. Als uw woning ook een gevel heeft die vervangen moet worden, dan liggen de gemiddelde kosten tussen de € 22.000 en € 38.000.

 

2. Welke factoren bepalen de kosten van kunststof kozijnen?

De kosten van kunststof kozijnen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afmetingen, draairamen, roosters, horren, het soort voordeur en afwerking. Ook het aantal kozijnen dat u wilt laten vervangen, speelt een belangrijke rol bij de prijsbepaling.

 

3. Hoe kan ik besparen op de kosten van kunststof kozijnen?

Sommige bedrijven kunnen kosten besparen door kozijnen te monteren op het bestaande houten kozijn. Bij Renoplan werken we echter alleen met de beste kwaliteit en monteren we onze kozijnen op professionele wijze. Hierdoor profiteert u van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid, en bespaart u op de lange termijn mogelijk juist kosten.

 

4. Waarom zou ik kiezen voor kunststof kozijnen van Renoplan?

Bij Renoplan werken we uitsluitend met de hoogste kwaliteit kunststof kozijnen van het gerenommeerde merk Schuco. Hierdoor bent u verzekerd van de hoogste duurzaamheid, isolatiewaarde en veiligheid. Daarnaast zijn wij van mening dat eerlijke communicatie de basis is voor een succesvolle samenwerking. Wij adviseren u dan ook om ten minste 2 kozijnen te laten vervangen, omdat de omzet anders niet opweegt tegen de kosten. Zo'n tweede en derde raam kost dan in verhouding een stuk minder en dat is niet alleen beter voor uw portemonnee, maar ook voor uw woning.

 

5. Hoe wordt de prijs van kunststof kozijnen berekend?

Bij de prijs van kunststof kozijnen inclusief montage zijn de werkzaamheden of arbeidskosten, materiaalkosten, afvoerkosten en winstmarge inbegrepen. Bij Renoplan rekenen we voor de totale arbeidskosten gemiddeld de helft van de aankoopprijs en voor de materiaalkosten de andere helft. Het afvoeren van sloop

Direct aan de slag met nieuwe
kunststof kozijnen en/of schuifpuien?

6. Wat is de gemiddelde prijs per kozijn?

De gemiddelde prijs per kozijn ligt bij Renoplan Kozijnen tussen de € 1.600,- en € 2.650,- inclusief HR++ glas, montage, afwerking en btw. Dit is een scherpe prijs voor Schuco kozijnen van topkwaliteit.

 

7. Gemiddelde prijs per m² voor kozijnen?

De gemiddelde prijs per m² voor kunststof kozijnen bij Renoplan Kozijnen ligt tussen de € 600,- en € 1.200,- inclusief HR++ glas, montage, afwerking en btw. Dit is afhankelijk van diverse factoren, zoals de afmetingen van de kozijnen, het soort voordeur, het aantal kozijnen dat u wilt laten vervangen en de gewenste afwerking.

 

8. Wat zijn de bijkomende kosten voor de montage en afwerking van kunststof kozijnen?

Bij Renoplan Kozijnen zijn alle bijkomende kosten, zoals montage, afwerking, afvoeren van sloopmaterialen en btw, inbegrepen in de prijs van de kunststof kozijnen. U hoeft dus niet bang te zijn voor verrassingen achteraf. Wel zo lekker! Daarbij betaalt u altijd achteraf.

 

9. Is er verschil in prijs tussen verschillende merken kunststof kozijnen?

Er zit zeker prijsverschil tussen verschillende merken kunststof kozijnen, maar bij Renoplan Kozijnen werken we enkel met de beste kwaliteit en plaatsen wij uitsluitend Schuco kozijnen. Deze kozijnen zijn van topkwaliteit en gaan jarenlang mee. Het zijn niet de goedkoopste kozijnen in aanschaf, maar omdat ze zolang mee gaan en van uitstekende kwaliteit zijn, is het wel weer goedkoop.

 

10. Is het mogelijk om een prijsopgave op maat te ontvangen?

Wilt u graag een prijsopgave op maat ontvangen? Bij Renoplan Kozijnen is dit mogelijk. Onze specialisten komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en u een persoonlijke offerte te geven. De eerste stap is een offerte aanvragen op deze pagina
 

Factoren die de uiteindelijke prijs bepalen

 

De uiteindelijke prijs van kunststof kozijnen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afmetingen van de kozijnen, het aantal kozijnen dat u wilt laten vervangen, het soort voordeur, de gewenste afwerking en het type glas dat u wilt laten plaatsen. Bij Renoplan Kozijnen adviseren wij u graag over de mogelijkheden en denken wij met u mee om tot de beste oplossing te komen binnen uw budget. 

 

Begin vandaag nog aan u nieuwe kozijnen door contact op te nemen of een offerte aan te vragen.

bottom of page