top of page
Kunststofkozijnen-Purmerend-2000x346.jpg

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn bepalend voor het karakter en de algehele uitstraling van uw woning. De juiste profielvorm, kleur, materiaalkeuze en indeling zorgen voor een evenwichtig en mooi resultaat die niet alleen het woongenot verhoogt maar tevens de waarde van uw woning. En er zijn nog meer voordelen, hier volgen alle voordelen op een rijtje.

Geen schilderwerk meer

Geen onderhoudskosten

10 jaar garantie

Inbraak werend

Warmte isolerend en geluid reducerend

Duurzaam

Energiezuinig

Waardeverhoging van de woning

In alle stijlen en kleuren verkrijgbaar

Schüco Kozijnen

Alle kozijnen die wij plaatsen zijn van het merk Schüco, dit merk is wereldwijd het meest gerenommeerde merk kunststof kozijnen. Schüco staat voor hoge prestaties op het gebied van design, comfort, veiligheid en duurzaamheid. Renoplan kan deze kozijnen rechtstreeks van de fabriek kopen hierdoor zijn wij in staat om tegen zeer scherpe prijzen de kozijnen van het merk Schüco aan te bieden.

Beglazing

Evenals bij kunststof kozijnen zijn er verschillende soorten glas waaruit kan worden gekozen. Hierbij een overzicht van de verschillende glassoorten.

  • HR++ glas: dubbel glas met coating, argon vulling en een brede spouw (spouwdikte 15 mm) 

  • HR++ triple beglazing (driedubbel glas). Dit is hoog rendements glas dat extra isolerend is.

Onze kunststof kozijnen worden altijd voorzien van isolatieglas HR++, maar er is tevens de mogelijkheid om te kiezen voor HR++ triple beglazing.

Direct aan de slag met nieuwe
kunststof kozijnen en/of schuifpuien?

Nog vragen of advies nodig?

Bedankt voor de inzending!

Tel-nr.

Email

Adres

bottom of page