skip to Main Content

Wat is Renoplan Kozijnen

RENOPLAN KOZIJNEN is een vooruitstrevend bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van kunststof kozijnen, dakkapellen en veranda’s.

Onze kwaliteitsproducten worden door een enthousiast en zeer bekwaam team volledig in eigen beheer ontworpen. Vervolgens worden ze op locatie vakkundig afgemonteerd.

De kracht van ons bedrijf is dat wij naar u luisteren en met u meedenken. U hebt wensen en ideeën, wij hebben de creativiteit en de expertise om ze uit te werken. Met gebruikmaking van de nieuwste technieken en materialen hoeven er wat ons betreft geen beperkingen meer te zijn om te realiseren wat u voor ogen staat.

Als opdrachtgever zult u ervaren dat wij korte communicatielijnen hebben, en vlot op uw wensen kunnen inspelen.

Service, kwaliteit en garantie Wij maken slechts gebruik van het topmerk: Schüco kunststof kozijnen.

Een uitstekende service en een goede nabehandeling zijn voor ons van groot belang. Omdat wij willen dat u lang en voordelig kunt genieten van uw kunststof kozijnen, dakkapel en/of veranda, geven wij bij deugdelijk onderhoud zelfs tien jaar garantie.

 

Wat kunt u van ons verwachten

Nadat U goed te woord bent gestaan door onze assistent- verkopers en U gekozen heeft om een afspraak te maken met een van onze adviseurs staat u het volgende te wachten. In een 1 à 2 uur durend gesprek met onze deskundige adviseur krijgt u na de kennismaking en het kopje koffie een uitgebreide product info.

Er word u precies uitgelegd wat nu eigenlijk de exacte voordelen zijn van ons kunststof kozijn. Uiteraard is uw mening hierin het belangrijkste en zult u ook ten aller tijde dirigent blijven over uw eigen wensen en ideeën. Het is tenslotte Uw woning, toch?? Na de product info gaat de adviseur samen met U de kozijnen welke u wenst te vervangen in kaart brengen en komen zaken als indeling, kleur en montagetechniek aan de orde. Dit mede om een compleet beeld te krijgen wat er met Uw woning gaat gebeuren.

Tevens worden eventuele accessoires toegevoegd aan het Basis pakket en zo komt er een compleet beeld van de komende verbouwing. Na een korte fotoreportage van reeds eerdere tevreden klant neemt de adviseur de tekeningen mee en gaat hier een offerte op uitwerken. Om U een nog beter beeld te geven van de reeds geschapen verwachting word U dan uitgenodigd aan de fabriek om ook eens een kijkje in onze keuken te nemen.

Als het goed is moet dan het beeld van ons product helemaal compleet zijn en is het tijd om de offerte te gaan presenteren. Eventuele vragen kunnen in dit vervolggesprek ook doorgenomen worden en worden de beroemde puntjes op de I gezet. Als u dan overtuigd bent van onze kwaliteit, expertise en service zou het wel eens zo kunnen zijn dat u spontaan denkt dit is echt wat ik wil en kan de Bouw gaan starten.

Back To Top