top of page
header-img (10)_edited.jpg

Kunstof kozijnen incl. montage

Kunststof kozijnen laten plaatsen

Het kiezen voor Renoplan voor de professionele plaatsing van uw kunststof kozijnen betekent vertrouwen op 20 jaar ervaring en de zekerheid van 10 jaar garantie. Dit waarborgt niet alleen een deskundige installatie die de esthetische en functionele waarde van uw huis verhoogt, maar ook een duurzame investering die beschermd is tegen toekomstige onvoorziene problemen. Met Renoplan haalt u de expertise in huis die essentieel is voor optimale isolatie, veiligheid, en energie-efficiëntie, ondersteund door een garantie die uw gemoedsrust garandeert.

Voordelen van kunststofkozijnen

Kunststof kozijnen zijn bepalend voor het karakter en de algehele uitstraling van uw woning. De juiste profielvorm, kleur, materiaalkeuze en indeling zorgen voor een evenwichtig en mooi resultaat die niet alleen het woongenot verhoogt maar tevens de waarde van uw woning. En er zijn nog meer voordelen, hier volgen alle voordelen op een rijtje.

Geen schilderwerk meer

Geen onderhoudskosten

10 jaar garantie

Inbraak werend

Warmte isolerend en geluid reducerend

Duurzaam

Energiezuinig

Waardeverhoging van de woning

In alle stijlen en kleuren verkrijgbaar

Hoeveel kosten kunststof kozijnen inclusief montage?

Elk kozijn is anders en heeft een andere manier van monteren, een exacte prijs kunnen wij dus niet meteen geven, wel kunnen wij zeggen dat de gemmidelde prijs per kozijn tussen de € 1.600,- en €  2.650,- ligt bij Renoplan kozijnen, dit is inclusief HR++  glas, montage, afwerking en btw. De kozijnen die wij gebruiken zijn van SCHUCO dit wordt ook wel gezien als de hoogste kwaliteit's kozijnen

Voor iedereen zijn de kosten natuurlijk verschillend, daarom vragen wij onze klanten om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor een meer exacte prijsberekening

Prijsverschil tussen verschillende kunststof kozijnen?

Er zit zeker prijsverschil tussen verschillende merken kunststof kozijnen, maar bij Renoplan Kozijnen werken we enkel met de beste kwaliteit en plaatsen wij uitsluitend Schuco kozijnen. Deze kozijnen zijn van topkwaliteit en gaan jarenlang mee. Het zijn niet de goedkoopste kozijnen in aanschaf, maar omdat ze zolang mee gaan en van uitstekende kwaliteit zijn, is het wel weer goedkoop.

Bekijk hier meer over de kosten van kunststof kozijnen / montagekosten

bottom of page