skip to Main Content
Dakkepellen

Dakkapellen

Renoplan Kozijnen heeft in zijn 10 jarig bestaan al vele dakkapellen geplaatst. Wij plaatsen altijd prefab dakkapellen. Prefab betekend dat de dakkapel van te voren wordt geproduceerd, om vervolgens binnen 1 dag te worden geplaatst.  De dakkapellen die wij plaatsen worden gemaakt door Wiko Dakkapellen dit is een  professioneel, ervaren en betrouwbaar bedrijf dat al zeer veel dakkapellen heeft geplaatst. Wij bieden u een dakkapel op maat aan, in de stijl en kleur die past bij uw woning. Hierbij letten wij op gebruik van onderhoudsarm materiaal, isolatie en ventilatie en we geven u 10 jaar garantie.

Waarom een dakkapel

Een dakkapel heeft veer voordelen hierbij een overzicht van redenen om voor een dakkapel van Renoplan Kozijnen te kiezen.

  • Meer levensruimte
  • Meer lichtinval
  • Binnen 1 dag geplaatst
  • 10 jaar garantie
  • Onderhoudsarm
  • Meerwaarde voor de woning

Hoe wordt een dakkapel geplaatst

Globaal is het proces van een dakkapel plaatsen terug te brengen tot drie stappen.

Stap 1: Er wordt een inventarisatie gedaan van de mogelijkheden en vervolgens wordt in overleg met de klant bepaald wat de afmetingen, kleuren  en het model van de dakkapel zullen worden.

Stap 2: De dakkapel wordt volgens het afgesproken model, afmetingen en kleuren geproduceerd. Vervolgens wordt de dakkapel transportklaar gemaakt.

Stap 3: Er wordt een gat in het dak gemaakt en de dakkapel wordt door middel van een kraan op het dak geplaatst.

Binnen 1 dag kunt u dus al genieten van alle voordelen die een dakkapel met zich meeneemt.

Een vrijblijvende offerte ontvangen?

Wilt u weten wat u moet betalen voor kunststof kozijnen of een ander product van ons? Of heeft u een folder van ons in de brievenbus ontvangen?, vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Meer informatie over Renoplan kozijnen nodig? 

Back To Top